marți, 12 ianuarie 2016

Competiții sportive

Stil de viață sănătos presupune: să mâncăm sănătos (acasă și la școală), să ne programăm activități sportive, să facem zilnic mișcare, să ne relaxăm mintea și trupul, să ne jucăm în locuri nepericuloase.Un pericol în ceea ce priveşte educaţia copiilor este faptul că mulţi dintre aceştia sunt sedentari, părinţii îi lasă să îşi petreacă mult timp în casă, la televizor sau la calculator, le cumpără tot felul de jucării pentru a-i ţine ocupaţi, uitând că activitatea fizică este esenţială pentru buna dezvoltare a oricărui copil De aceea am ales să organizăm un concurs de ping-pong.Scopul proiectului a vizat îmbunătăţirea fair-play ( cine joaca cinstit este intotdeauna castigator) .
 Elevii au fost nerăbdători să participe la aceasta competiţie sportivă.Ei au spus ca au participat cu plăcere şi că doresc să mai organizăm astfel de activităţi.
 În urma acestei activităti elevii au realizat cât de importantă este mişcarea. Activitatea din cadrul proiectului a adus o mare contribuţie la descoperirea şi stimularea talentelor, aptitudinilor elevilor, la cultivarea interesului şi a pasiunii pentru educatie fizica si sport.







Niciun comentariu: