vineri, 31 octombrie 2014

Halloween Party -clasa aIII-a B


"PETRECERE  DE HALLOWEEN” -copiii s-au imbracat in costume specifice sarbatorii.Elevii au confectionat masti , au sculptat dovleci .S-au jucat jocuri distractive "Oglinda', "Portretul ", au ascultat Poveste de Halloween.La finalul activitatii toti au primit Diplome de speriat.








joi, 23 octombrie 2014

Ramas bun ”Nu Pot” bun venit ” Voi Reusi!”-Campanie organizata de Asociația pentru Educație, Formare Profesională și Leadership

  
Elevii au scris pe foi diferite propozitii care incepeau cu "Nu pot".Ei au eliminat toate gandurile negative .
S-au rostit ganduri in amintirea lui “Nu Pot”.
“Ne-am strans astazi impreuna pentru a onora amintirea lui “Nu pot”! Cat timp a fost cu noi pe pamant, acesta ne-a influentat tuturor vietile, unora mai mult decat altora. Din fericire, lui i-au supravietuit fratii si surorile sale: “Pot”, “Vreau” si “Am sa fac acest lucru imediat””
“Fie ca “Nu pot” sa se odineasca in pace si fie ca toti cei prezenti sa isi continue in pace viata in absenta lui. Amin"






joi, 16 octombrie 2014

Educatie tehnologica

In data de 16.10 am sarbatorit Ziua Internationala a alimentatiei.Ne-am jucat cu fructele .


"Healthy, joyful child"-proiect ETwinning

Sylwia Świerczek, Przedszkole Miejskie nr 4 im. Jana Brzechwy , POLONIA
Catalina Alexandrescu, Scoala Nr.1 Mizil, ROMÂNIA
Astazi , 16.10 am primit certificatul Etwinning pentru proiectul "Healthy, joyful child".

Campania Zambeste Romania la Mizil-invitata dr .stomatolog Visan Oana


Astăzi este Ziua Mondială a Alimentației-16.10.2014. Fiecare elev a primit Pasaportul meu de bulgaras si Orarul de periaj al dintisorilor.Dna dr stomatolog Visan Oana le-a prezentat copiilor cum trebuie sa-si perieze dintii, ce fel de periute sa foloseasca si ce paste de dinti.



marți, 14 octombrie 2014

Elevii clasei a III-a au participat la slujba religioasa

În fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxă de pretutindeni prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva. În chip deo­sebit, ea este cinstită în Moldova, întrucât de mai bine de 350 de ani moaștele ei se găsesc la Iași, fiind izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire duhovnicească și trupească pentru toți cei care o cheamă în rugăciune să fie mijlo­ci­toa­re către Preamilostivul Dum­ne­zeu.